Om Oss

Friska tarmar är en bas för hela organismen. Genom att använda Acidosalus® kan skadliga bakterier helt enkelt inte växa och nå en betydande koncentration som skulle vara skadligt för organismen. Under de senaste åren har nya bakteriestammar av ”gamla sjukdomar” som TBC dykt upp, som är resistenta mot de flesta antibiotika. Lactobacillus-bakterier minskar känsligheten för allergier avsevärt och drabbas av allt fler.

I Finland studerade forskare användningen av Lactobacillus-bakterier hos gravida kvinnor och små barn. Acidosalus® baserad på getmjölk och Lactobacillus-bakterier hjälper till att lösa sådana problem. Det regenererar fördelaktig tarmmikroflora som är obalanserad på grund av antibiotikabehandlingar, kemoterapi, stress etc. Då blir det en viktig roll för probiotiska bakterier som regenererar tarmslemhinnan. Detta leder till ökad immunitet och förebyggande av olika allergier. Förutom oral konsumtion kan Acidosalus® också användas på en slemhinna inklusive näsan. I det här fallet lindrar det symtom på allergi. För detta ändamål rekommenderas användning av Acidosalus®-spray för näsa och mun vid pollenallergier och inflammatoriska processer i munhålan.

Acidosalus® är en naturlig produkt tillverkad genom jäsning av mjölk med en av de mest kraftfulla probiotiska bakterierna Lactobacillus acidophilus. Acidosalus® innehåller höga koncentrationer av levande Lactobacillus acidophilus-celler per varje milliliter av produkten (109-1011 cfu / ml) och naturligt antibiotiskt ämne som uppvisar bred antimikrobiell verkan, vilket blockerar tillväxt och utveckling av patogena bakterier och jäst i tarmarna. Acidosalus® når också vitaminer i B-gruppen inklusive folsyra (B9).

Den senare uppvisar en viktig roll i mänsklig organism: hematopoetisk faktor, tillväxtfaktor, viktig under graviditet, skyddar CNS-systemet, viktigt för leverfunktionen, för generering av nya celler och vid sårläkning.

Ändå 1953. prof. Kruna Tomić Karović visade antibiotikumaktivitet hos mjölk jäst med Lactobacillus-bakterier och utförde i samarbete med läkare flera kliniska tester. Således hjälpte hon många urologiska patienter med envisa infektioner, med kronisk inflammation i mellanörat, cystit, gastrit, kolit, diarré orsakad av Salmonella, etc.

Stammen som användes vid produktion av Acidosalus® testades på möss med inducerade tumörer, varvid positiva effekter observerades. Konsumtion av Acidosalus® ger minskad risk för förekomst av tumörer.

 

Bakteriestam Lactobacillus acidophilus kännetecknas av en djupgående antibiotisk verkan; förhindrar tillväxt och utveckling av olika bakterier och svampar, t.ex. Salmonella, Shigella, Escherichia coli, andra enteropatogena bakterier och även svamparna Candida albicans.

På grund av förmågan att kolonisera tarmar förbättrar Acidosalus det allmänna tillståndet för tarmmikroflora, vilket påverkar många patologiska tillstånd som kan kallas "svag immunitet". Acidosalus® innehåller enzymet laktas, så det kan också konsumeras av individer med laktosintolerans (mjölksocker).

Läkande effekter av Lactobacillus acidophilus bevisas i många vetenskapliga studier över hela världen. På grund av dessa har bevisat Acidosalus® terapeutiskt värde.

Användningsområden:

För att förbättra den allmänna hälsan vid rekonvalescenter och för att öka immunförsvaret (olika virus-, bakterie- och svampinfektioner, långvariga antibiotikabehandlingar, allergier etc.);Vid matsmältningsdysfunktion på grund av stress, obalanserad mat, olika dieter, etc.Vid tarmsjukdomar, förbättrar utvecklingen av hälsosam tarmmikroflora (mot diarré, meteorism, förstoppning, kolit, Helicobacter pylori, etc.);Vid olika hudsjukdomar (oralt och topiskt, som ett grötomslag);Vid ödem (retention av vatten i kroppen)Vid reumatiska sjukdomar;Vid olika inflammationer i urogenitalkanalen, särskilt vid återkommande infektioner (Escherichia coli, Candida albicans, Chlamydia i sl.);Vid olika svamp- och bakterieinfektioner i slidan.